Uw verhaal in de vorm die bij u past

Uw verhaal is waardevol! Het verleden bindt, geeft vertrouwen en verklaart. Dat geldt zowel voor uw medewerkers als uw relaties. Het vastleggen van uw verhaal, geeft inzicht in, en vertrouwen en bekendheid aan uw onderneming. Dat kan in vele vormen. Wij verzorgen boeken, e-books, magazines, en films en online content voor uw website en/of Facebook.

“Onze jubileumuitgave is precies geworden wat we voor ogen hadden: informatie over ons bedrijf, 4 generaties familie die er leiding aan gaven, bijdrages van een aantal personeelsleden en uiteraard de wereld van aroma’s. Informatief en ‘lekker’ leesbaar; een historisch overzicht van 150 jaar werken aan smaak en beleving zoals de titel aangeeft. V&W heeft het hele project van ontwerp tot druk voor ons verzorgd en dat heeft heel goed gewerkt.”

Ton Toben - Directeur-eigenaar, Buteressence

Jubileumboek

De meest tastbare manier om uw relaties en personeel een blijvend inzicht te geven in het heden en verleden van uw onderneming is een rijk geïllustreerd jubileumboek, gericht op uw doelgroep en passend in uw budget. Iedere onderneming is uniek en dat is het eindresultaat ook. Een prachtig boek waar iedereen trots op kan zijn. Uw jubileumboek in de vorm van een E-Book? Geen probleem! Door uw jubileumboek periodiek te updaten blijft uw verhaal up-to-date.

Uitgaven

Jubileumglossy -krant

Een eigen Jubileumglossy of -krant op de leestafel met interessante achtergrondverhalen afgewisseld met artikelen over verleden en heden, is het ideale medium om een brede doelgroep te bereiken. Wij verzorgen het complete traject van interviews, opmaak, druk en verzending.

Gerealiseerd voor

Online content

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Een boeiend overzicht van uw geschiedenis in beeld en geluid werkt inspirerend en boeiend. Originele beelden gekoppeld aan moderne animaties zorgen voor een blijvende herinnering. Deze content is ook interessant voor uw website, facebook en andere digitale media en kan ieder moment worden geüpdate. Wij hebben de mensen in huis die dit snel en vakkundig kunnen realiseren.

Projecten

Historische uitgave

Niet elke uitgave hoeft uiteraaard in het teken van een jubileum te staan. Verhoog heeft de meest uiteenlopende historische uitgaven geproduceerd voor bedrijven, instellingen, historische verenigingen en particulieren. Wij verzorgen de gehele of indien gewenst gedeeltelijke productie van uw boek: onderzoek, vormgeving en drukwerk.

Historische uitgaven

Historisch onderzoek

Naast het samenstellen en uitgeven van boeken, voeren wij ook divers historisch onderzoek uit en inventariseren wij (bedrijfs)archieven. Ook stamboomonderzoek behoort tot onze activiteiten.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om aan de hand van voorbeelden samen te kijken naar de mogelijkheden die het best bij u passen. Uiteraard bent u ook welkom om een kijkje te nemen in ons 18e eeuwse kantoorpand waar we onder het genot van een kopje koffie alle voorbeelden bij de hand hebben.

Kom in contact