Ouwehand Bouw 75 jaar

Ouwehand Bouw bestaat dit jaar 75 jaar. Verhoog & Warmerdam is ingeschakeld om de afgelopen 75 jaar in beeld en geluid voor het voetlicht te plaatsen. Dit hebben wij gedaan door een bijzonder filmpje en een jubileummagazine (in productie) te maken. Het filmpje begint in de stijl van het oude Polygoon journaal en eindigt modern. Oude (stilstaande) beelden zijn in losstaande elementen geknipt die apart worden ingezoomd. Hierdoor ontstaat een 3D-effect. Ook het jubileumlogo is geanimeerd. Het magazine volgt aan het einde van het jaar.

Jaar van uitgave

09-03-2018

Aantal pagina's

100

Afmetingen

220x280

Blader hieronder door een deel van de uitgave heen.Jubileummagazine

Ter ere van het 75-jarig jubileum heeft Verhoog & Warmerdam een aantrekkelijke uitgave gerealiseerd, dat bij menigeen op de koffietafel blijft liggen waardoor de aandacht voor (de rijke historie van) Ouwehand Bouw lang blijft voortbestaan. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om aan de hand van voorbeelden samen te kijken naar de mogelijkheden die het best bij u passen. Uiteraard bent u ook welkom om een kijkje te kijken in ons 18e eeuwse kantoorpand waar we onder het genot van een goed kopje koffie alle voorbeelden bij de hand hebben.

Kom in contact