Aanvraag predicaat Koninklijk of Hofleverancier

Het predicaat Koninklijk of Hofleverancier verkrijgen is een zeldzame gebeurtenis en alleen voorbehouden aan bedrijven die minimaal honderd jaar bestaan! Wij zijn gespecialiseerd in deze aanvraagprocedure en kunnen u begeleiden in dit traject van A tot Z. De afgelopen jaren hebben wij met succes voor een aantal bedrijven de aanvraag voor het predicaat Koninklijk of Hofleverancier verzorgd. Hieronder vindt u een overzicht van onze reeds succesvolle aanvragen.

Meer informatie over het aanvragen van een predicaat?

Op onze website predicaataanvragen.nl vindt u alle uitgebreide informatie met betrekking tot het aanvragen van een predicaat Koninklijk of Hofleverancier voor uw onderneming.

Mocht u daarna nog met vragen en/of opmerkingen zitten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

“Een predicaataanvraag is iets wat je maar 1x in je geschiedenis doet. Het is fijn als je dan met mensen werkt die precies weten hoe de procedure in zijn werk gaat.”

Pieter den Hartogh - Group Managing Director, Royal Den Hartogh Logistics

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden die het best bij u passen. Uiteraard bent u ook welkom om een kijkje te nemen in ons 18e eeuwse kantoorpand waar we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kom in contact