Kerndotter 2020: 75 Jaar Bevrijding

De Kerndotter van het jaar 2020 ter ere van de viering van 75 Jaar Bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. Deze editie staat weer vol met verhalen van en over de Tweede Wereldoorlog in Noordwijk en omstreken!

Jaar van uitgave

2020

Aantal pagina's

76

Afmetingen

210x210mm

Blader hieronder door een deel van de uitgave heen.De Kerndotter vol met verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Noordwijk.

De viering van 75 Jaar Bevrijding na de Tweede Wereldoorlog voltrekt zich in minder gelukkige omstandigheden nu overal ter wereld het coronavirus heeft toegeslagen. Dat leidt tot enig uitstel van de viering zelf. Maar intussen hebben vereniging De Oude Dorpskern en Genootschap Oud Noordwijk elkaar wederom gevonden in een gezamenlijke productie: na de uitgave “150 Jaar Bloemenbadplaats Noordwijk” opnieuw een ‘Kerndotter’, ditmaal over de geschiedenis van Noordwijk gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om aan de hand van voorbeelden samen te kijken naar de mogelijkheden die het best bij u passen. Uiteraard bent u ook welkom om een kijkje te kijken in ons 18e eeuwse kantoorpand waar we onder het genot van een goed kopje koffie alle voorbeelden bij de hand hebben.

Kom in contact