26 10 2021

Op Den Velde Groep krijgt predicaat Hofleverancier uitgereikt

Het Zaanse familiebedrijf Op Den Velde Groep heeft maandag 25 oktober jl. het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Het predicaat werd door de Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk uitgereikt aan directeur Wout op den Velde. Ook locoburgemeester van de gemeente Zaanstad, Gerard Slegers was naar de uitreiking gekomen. De middag werd geopend door presentatrice Astrid Joosten, waarna het predicaat werd uitgereikt en het daarbijbehorende wapenschild werd onthuld. Bekijk hier een videoverslag van deze bijzondere dag. (Bron: RTV Zaanstreek)


Op Den Velde zag ruim 100 jaar geleden, op 22 juli 1921, het levenslicht. Oprichter Jan op den Velde begon toen zijn onderneming met behulp van een lening van 100 gulden van de familie Verkade. Tegenwoordig is het industrie- en staalbedrijf onder leiding van de vierde generatie uitgegroeid tot een grote speler op de nationale en internationale markt. De aanwezige Commissaris van de Koning en locoburgemeester kregen de eerste twee exemplaren van de speciale jubileumuitgave overhandigd, waarin het verhaal van de onderneming uitgebreid belicht wordt.


Het jubileumboek is hier te bekijken via onze website. Toch liever meer informatie met betrekking tot het verkrijgen van een predicaat? U leest alles hierover op onze speciale predicaatpagina

492458_Op_3.jpeg#asset:565

Deel dit bericht
Lees ook onderstaande berichten