24 11 2023

'Koninklijk' voor Louwman en Oostenrijk

persfoto2-Louwman.jpg#asset:1534


De lijst met succesvolle aanvragen wordt almaar langer. Dit najaar mochten twee 100-jarige bedrijven zich tooien met het predicaat Koninklijk: Koninklijke Oostenrijk Group en Koninklijke Louwman Group.

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikte woensdag 6 september namens de Koning het predicaat Koninklijk uit aan Oostenrijk Group uit Diemen tijdens een feestelijke en zonovergoten bijeenkomst in Paviljoen Puur in Diemen. Op woensdag 1 november viert Oostenrijk samen met ruim 450 gasten het 100-jarig bestaan en Koninklijk predicaat gevierd.

In een tot feestlocatie omgetoverde Passagiers Terminal Amsterdam wordt het een fantastisch feest en een avond om nooit te vergeten. Al 100 jaar verzorgt Oostenrijk Group met veel toewijding en plezier personenvervoer.

Op donderdag 28 september tijdens een feestelijke lunch ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan in het Louwman Museum in Den Haag, de bakermat van de onderneming, heeft het familiebedrijf Louwman Group het predicaat Koninklijk ontvangen. Het predicaat werd officieel aan Eric en Evert Louwman overhandigd door Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De Louwman Group biedt een breed scala aan geschikte, betaalbare en duurzame mobiliteitsoplossingen, waaronder fietsen, e-bikes, motoren, auto’s en scootmobielen.

Verhoog & Warmerdam is trots beide aanvragen voor deze twee prachtige familiebedrijven te hebben mogen verzorgen.

Deel dit bericht
Lees ook onderstaande berichten