22 12 2022

Hazeleger Hofleverancier!

Afgelopen dinsdag 20 december kreeg Hazeleger Kaas uit Barneveld, als bekroning van het 100-jarig jubileum, het predicaat Hofleverancier uitgereikt uit handen van burgemeester Jan Luteijn. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in een bomvolle (de 300 medewerkers pasten er net in) zaal (Grote Brand, vernoemd naar een boerderij aan de Wesselseweg) van zalencentrum de Essenburcht in Kootwijkerbroek.


Verhoog & Warmerdam is er trots op de aanvraag voor dit warme familiebedrijf te hebben mogen verzorgen. Een bedrijf waar complete families werken en waar zelfs junior medewerkers hun ouders aan een baan kunnen helpen als dat nodig is.


Anno 2022 verpakt Hazeleger onder de bezielende leiding van Wim van Rijn de imposante hoeveelheid van 25 miljoen kilo kaas per jaar, daar waar oprichter Janus Hazeleger in 1922 nog in zijn eentje per transportfiets kaas uitventte bij klanten in de buurt. Het zou mooi zijn als Jannes Hazeleger eens een kijkje kon nemen in het huidige bedrijf; hij zou zijn ogen uitkijken en zeker trots zijn op wat er is opgebloeid uit het door hem geplante zaadje.


IMG_2707.JPG#asset:1468


Deel dit bericht
Lees ook onderstaande berichten